Ma 2021. január 21., csütörtök, Ágnes napja van. Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Receptírás!

Tisztelt Páciensek!

Tájékoztatjuk a háziorvosi körzethez tartozó betegeket, hogy a rendszeresen szedett gyógyszerek felíratása az alábbi rendben történik. Gyógyszer igényüket ne személyesen a rendelőben, hanem telefonon jelezzék, vagy a rendelő bejáratánál elhelyezett postaládába írásos formában dobják be. A papíralapú igénylésnél tüntessék fel, illetve a telefonon közöljék nevüket, születési dátumukat, TAJ számukat, a rendszeresen szedett gyógyszerek neveit. A gyógyszerek kiváltására papír alapú vény nélkül a gyógyszertárban  nevük,  születési dátumuk, TAJ kártyájuk bemutatása után van lehetőség. Kérjük betegeinket, hogy saját egészségük védelme érdekében kerüljék a rendelő várótermének használatát.

Dr. Csönde Sándor háziorvos
1. számú háziorvosi körzet
Telefon: 70/636-37-09

Dr. Bálint Sándor
2. számú háziorvosi körzet
Telefon: 30/769-04-52

Fogászati ügyelet

Ezúton tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az emberi erőforrások minisztere rendeletének értelmében a kaposvári Fogászati Ügyelet (Kaposvár, Ezredév u. 13.) kizárólag sürgős eseteket lát el! Kérik, hogy akinek fogászati problémája van, alapos megfontolás után induljon csak el, és lehetőleg előtte hívja az ügyeletet a 82/427-480 telefonszámon ügyeleti időben hétvégén és ünnepnapokon 8.00-14.00 óra között.

Polgármesteri közlemény a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Kutas Község Polgármesterétől

      Az alábbiakban szeretném tájékoztatni a Tisztelt Kutasi Polgárokat a kialakult járványügyi helyzettel kapcsolatban.

  1. 1.A mai napig (márc.18.) igazolható koronavírusos beteg településünkön nincs. Ez nem jelenti persze azt, hogy valóban nincs, vagy nincs-e közöttünk vírushordozó.
  2. 2. Hivatalos házi karanténban sincs egyetlen személy sem. Hivatalos házi karantént a járványügyi szervek rendelnek el, akik értesítik egyúttal a rendőrséget és minket (önkormányzatot) is. Ha lesz ilyen érintett, arról mindenki rövid időn belül tudni fog!

Bővebben...

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.