Ma 2020. július 05., vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Kijárási korlátozás

Tisztelt Kutasi Polgárok!

Kérem, hogy ezen rendelet szerint-mely józan, higgadt gondolkodással és cselekedetekkel könnyedén betartható-próbáljuk mindennapjainkat megszervezni a következő 2 hétben.

A Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról

Bővebben...

Receptírás!

Tisztelt Páciensek!

Tájékoztatjuk a háziorvosi körzethez tartozó betegeket, hogy a rendszeresen szedett gyógyszerek felíratása az alábbi rendben történik. Gyógyszer igényüket ne személyesen a rendelőben, hanem telefonon jelezzék, vagy a rendelő bejáratánál elhelyezett postaládába írásos formában dobják be. A papíralapú igénylésnél tüntessék fel, illetve a telefonon közöljék nevüket, születési dátumukat, TAJ számukat, a rendszeresen szedett gyógyszerek neveit. A gyógyszerek kiváltására papír alapú vény nélkül a gyógyszertárban  nevük,  születési dátumuk, TAJ kártyájuk bemutatása után van lehetőség. Kérjük betegeinket, hogy saját egészségük védelme érdekében kerüljék a rendelő várótermének használatát.

Dr. Csönde Sándor háziorvos
1. számú háziorvosi körzet
Telefon: 70/636-37-09

Dr. Bálint Sándor
2. számú háziorvosi körzet
Telefon: 30/769-04-52

Ebzárlat 2020

Somogy megye területén a rókák tavaszi, veszettség elleni orális immunizálására kerül sor. Erre való tekintettel elrendelték Somogy megyében 2020. április 07-27. között az ebzárlatot és legeltetési tilalmat.

Bővebben...

Fogászati ügyelet

Ezúton tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az emberi erőforrások minisztere rendeletének értelmében a kaposvári Fogászati Ügyelet (Kaposvár, Ezredév u. 13.) kizárólag sürgős eseteket lát el! Kérik, hogy akinek fogászati problémája van, alapos megfontolás után induljon csak el, és lehetőleg előtte hívja az ügyeletet a 82/427-480 telefonszámon ügyeleti időben hétvégén és ünnepnapokon 8.00-14.00 óra között.

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.