buszbaleset

 

Emlékezzünk együtt a 20 évvel ezelőtti,

1996-os busztragédia áldozataira!

 

 

Tisztelettel meghívunk mindenkit

2016. február 26-án 12.05. órára a

kutasi vasúti megállóhelynél található kopjafához,

ahol megemlékezést tartunk

 az 1996. február 26-i busztragédia áldozatairól!

Kutas Község Önkormányzata

 


Kéményseprés

 

Értesítjük a kedves Lakosságot, hogy aki a 2. sz. értesítés ellenére sem biztosította Frühwirth Gábor kéményseprő munkájának elvégzését otthonában, az ezt követően csak 2.540.- Ft kiszállási díj ellenében veheti igénybe a szolgáltatást, amelynek igénybevétele kötelező.

Felhívjuk a Lakosság figyelmét, hogy a kémények éves kötelező felülvizsgálatának (kéményseprő szolgáltatás igénybevétele) elmaradása kötelezést, illetve bírságolást von maga után.

 


Szelektív hulladék elszállítása

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. Kutas településen a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést kéthetente szerdán végzi, minden páros héten. Ennek értelmében az első gyűjtési nap 2016. 02. 24.

A vegyes hulladék és a szelektív hulladék gyűjtése ugyanarra a napra esik kéthetente, ugyanakkor két külön autó gyűjti össze őket, ami az ürítési nap bármely szakaszában megtörténhet, egymástól függetlenül. Kérjük, hogy a szállítás napján reggel 06:00 és este 22:00 óra között hagyják kint az edényeket közterületen, hozzáférhető helyen úgy, hogy az ürítés akadályba ne ütközzön. A nem ebben az időszakban elérhetővé tett edényekért a Közszolgáltatónak járaton kívül nem áll módjában visszamenni.

Ezen felül, akinek komposztáló edényre van szüksége, az kérem jelezze ezen szándékát az Önkormányzaton 2016. március 1-jéig.
Felhívjuk a kedves Lakosság figyelmét, hogy a komposztáló edények ingyenesek, és mindössze 360 literesek. Kérem, csak azok vegyék igénybe, akik a komposztálást természetes módon nem tudják megoldani.

Ütő Szabolcs

polgármester

Felhívjuk a kedves Lakosság figyelmét, hogy a komposztáló edények ingyenesek, és mindössze 360 literesek.

Kérem, csak azok vegyék igénybe, akik a komposztálást természetes módon nem tudják megoldani.


Megfigyelési zárlat feloldása

HATÁROZAT

A Nagyatádi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat-egészségügyi Osztálya, mint első fokon eljáró szerv, élelmiszerlánc-felügyeleti hatósági jogkörben eljárva az alábbi határozatot hozta:

Kutas község közigazgatási területén található MINDEN kéknyelv betegségre fogékony kérődző állatot tartó állományra elrendelt

megfigyelési zárlatot 2015.12.25-ével feloldja.

 


Önkormányzati ülés

 

Kutas Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2016. február 17-én (szerdán) 18:00 órakor

a Községháza tanácskozó termében ülést tart,

melyre tisztelettel meghívom.

 

 Napirend:

Bővebben...


Tájékoztatás méhészek részére

A méhállományok védelméről és a mézelő méhek egyes betegségeinek megelőzéséről és leküzdéséről szóló 70/2003. (VI. 27.) FVM rendelet értelmében a méhészkedést (méhtartást) minden év február végéig, az újonnan kezdett méhészkedést pedig e tevékenység megkezdésétől számított nyolc napon belül kell bejelenteni a méhek tartási helye szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjénél, aki a méhészt nyilvántartásba veszi, és a nyilvántartást folyamatosan vezeti. (Önkormányzati bejelentő lap)

Bővebben...

 

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.