Ma 2021. április 13., kedd, Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.

valasztasihirdetmenyek1 valasztasihirdetmenyek2  


 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot a Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. két közvetlen elérhetőségéről, melyen az alábbi ügyeket intézhetik:

 

Többlethulladékos zsákok vagy használt edények vásárlása, eseti rendezvényekkel kapcsolatos hulladékok elszállításának ügyintézése:

Vétek Karolina üzletkötő: 30/491-1496       Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szelektív gyűjtőszigetek ürítésének ügyintézése:

Oláh Miklós szolgáltatási igazgató: 30/643-5338     Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

 

IMG569001 IMG569002


vadaszat


 

 

 

Választási tájékoztatók olvashatók a bal oldali menüben a 2014. évi önkormányzati és nemzetiségi önkormányzati képviselők választásáról!


 

Lomhulladék elszállítási időpontok 2014-ben:

 

  • július 24.
  • november 13.

A lomhulladék elszállításának feltételei:

 

Minden utcában a fent megjelölt napon, egyszeri végigjárással történik a lomtalanítás. Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a fent megjelölt napon, az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, reggel 6 óráig helyezzék ki.

A lomtalanítás során, az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a gyűjtőedényekben.

Ezek pl. működésképtelen háztartási berendezések, feleslegessé vált bútorok, konyhai, fürdőszobai szerelvények, nagy dobozok.

Kérjük, hogy a lomtalanítási napokon ne helyezzenek ki: vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat valamint ezek kiürült göngyölegét, építési törmeléket, zöldhulladékot, gumiabroncsot illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszer, akkumulátor, gumiköpeny, üres olajos kanna, stb).

A begyűjtőjárat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során el nem szállított hulladékok elszállítása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.


 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.