Szelektív hulladék elszállítása

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Dél-Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. Kutas településen a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést kéthetente szerdán végzi, minden páros héten. Ennek értelmében az első gyűjtési nap 2016. 02. 24.

A vegyes hulladék és a szelektív hulladék gyűjtése ugyanarra a napra esik kéthetente, ugyanakkor két külön autó gyűjti össze őket, ami az ürítési nap bármely szakaszában megtörténhet, egymástól függetlenül. Kérjük, hogy a szállítás napján reggel 06:00 és este 22:00 óra között hagyják kint az edényeket közterületen, hozzáférhető helyen úgy, hogy az ürítés akadályba ne ütközzön. A nem ebben az időszakban elérhetővé tett edényekért a Közszolgáltatónak járaton kívül nem áll módjában visszamenni.

Ezen felül, akinek komposztáló edényre van szüksége, az kérem jelezze ezen szándékát az Önkormányzaton 2016. március 1-jéig.
Felhívjuk a kedves Lakosság figyelmét, hogy a komposztáló edények ingyenesek, és mindössze 360 literesek. Kérem, csak azok vegyék igénybe, akik a komposztálást természetes módon nem tudják megoldani.

Ütő Szabolcs

polgármester

Felhívjuk a kedves Lakosság figyelmét, hogy a komposztáló edények ingyenesek, és mindössze 360 literesek.

Kérem, csak azok vegyék igénybe, akik a komposztálást természetes módon nem tudják megoldani.

 

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.