Ma 2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.


Főszereplőt keresünk!!!!!

 

Magyar nagyjátékfilmbe keresünk 6-8 éves roma fiút!

Ha szeretnéd magad kipróbálni, szólj a szüleidnek és jelentkezz a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e mail címre vagy hívjatok telefonon

06709076721 számon.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Focusfox és a Mirage Film Kft gyártásában, Bogdán Árpád októberben induló nagyjátékfilmjéhez keresünk 6-8 éves roma származású kisfiút.

Karakterleírás: mosolygós tekintetű, nyílt arcú, kedves gyerek, értelmes és érzékeny.

A film a családról, és azokról a morális és etikai kérdésekről szól, ami a teremtés könyvében, a Genezisben is számtalan történettel szolgált. Főszereplői, egy gyermekét balesetben elvesztett ügyvédnő, egy iparvárosi kamaszlány és egy vidéki roma kisfiú. A három történetet a 2008-as, romák ellen elkövetett támadássorozat köti össze. Mindhárom szereplő valamilyen módon érintetté válik az ügyben. A film azt vizsgálja, hogy a tragédiák árnyékában hogy őrzi meg az ember a méltóságát, a világba vetett hitét.

A film rendezője (Bogdán Árpád) ezzel a forgatókönyvével számos fesztiválon pl. Cannes, Berlinale, szerepelt sikerrel. Az elkészült film elsősorban külföldi fesztiválokra megy, a hazai premier után.

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.