Ma 2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Zöldhulladék-szállítás

Tájékoztatjuk a kedves Lakosságot, hogy a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. évben a zöldhulladék gyűjtést házhoz menő rendszer keretein belül valósítja meg Kaposvár városon kívül, a Társaság által ellátott településeken.

Azok az ingatlanhasználók, akik a Társasággal szerződésben állnak és nem rendelkeznek díjtartozással, minden gyűjtés előtt írásban igényelhetik a szolgáltatást, az alábbi táblázat szerint:

Jelentkezési határidő

Zöldhulladék-gyűjtés

2017. szeptember 30.

2017. október

2017. október 31.

2017. november

A Társaság kéri a lakosságot, hogy regisztrációjukat a megadott határidőn belül küldjék el a zoldhulladekgyujtes kukac khg.hu email címre. A regisztráció kizárólag a fent megjelölt email címen, a következő adatok megadásával, azok határidőn belüli megküldésével érvényes:

-         vevőkód,

-         név,

-         szolgáltatási hely (település, utca házszám).

A szolgáltatást minden hónapban külön kell igényelni, csak az éppen aktuális hónap gyűjtésre (2 alkalom/hó) vonatkozóan tudjuk feldolgozni a bejövő igényeket. Sikeres regisztráció után elektronikus úton tájékoztató levelet küldenek az ügyfeleknek a szállítás pontos időpontjáról.

A megjelölt napon zöldhulladék szállítás keretein belül kizárólag a kertekben, udvarokban, konyhában keletkező növényi szerves hulladékok elszállítása történik. A zöldhulladékok esetében faágakat, fanyesedéket, fűkaszálékot, vágott virágokat, faleveleket kizárólag ép és zárt zsákban, vagy kötegelve szállítjuk el, melynek maximális mennyisége ingatlanonként 1 darab, maximum 120 literes hulladékgyűjtő zsák, vagy maximum 150 cm-es ágak kisebb kötege.

Kérik a Lakosságot, hogy a zöldhulladékot a szállítási napot megelőző este, de legkésőbb a megjelölt nap reggel 6 óráig helyezzék ki ingatlanjaik elé.

A gyűjtés költségét a Társaság állja.

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.