Ma 2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Tájékoztató a kéményseprő-ipari szolgáltatásról!

A megváltozott eljárásrend (2015. évi CCXL törvény a kéményseprő-ipari tevékenységről) szerint a nem természetes személy tulajdonában lévő ingatlan, illetve természetes személy tulajdonában lévő, de gazdálkodó szervezet (egyéni vállalkozás, egyéni cég, Kft, Bt, Zrt, egyesület, alapítvány) székhelyeként, telephelyeként bejegyzett ingatlan (kivéve a társasházak, önkormányzati bérlakások) esetében (továbbiakban: közületi ügyfél) a Tűzvédelmi Hatóságnál bejegyzett kéményseprő-ipari szolgáltató (pl. FILANTROP Kft.) végzi a kéményellenőrzést és tisztítást.

 

 

Ki végezheti a kéményellenőrzést?

Kizárólag a Tűzvédelmi Hatóság nyilvántartásába felvett szolgáltató!

Engedélyünk szerint a FILANTROP Kft. 11 megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Győr-Moson Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Somogy, Tolna és Zala megye) jogosult a kémények ellenőrzésére, egyéb kéményseprő-ipari szolgáltatásra. Társaságunk állami, önkormányzati tulajdonú KFT., munkavállalóink magasan képzett kéményseprő mesterek. Ez garanciát jelent az ügyfélbarát, minőségi szolgáltatásra!

Miért fontos a szolgáltatás megrendelése?

A kéményellenőrzést közületek számára kötelező megrendelni!

Az égéstermék-elvezetők folyamatos ellenőrzésével elkerülhetők a kéménytüzek, szén-monoxid mérgezések, munkahelyi balesetek. Tűzvédelmi, munkavédelmi hatóságok ellenőrzik a kiállított dokumentumok meglétét.

Hogy történik a szolgáltatás?

Az ügyféllel egyeztetett időben. A kéményseprő-ipari tevékenység magában foglalja a sormunkát (éves ellenőrzés), az égéstermék-elvezetővel kapcsolatos műszaki vizsgálatokat, tervfelülvizsgálatokat, és egész évben rendelkezésére állunk fűtéstechnikai és egyéb szolgáltatásainkkal.

Lehetőséget biztosítunk írásbeli EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS megkötésére is. Kiemelt ügyfeleink számára jelentős kedvezményeket biztosítunk! Együttműködés esetén az ügyfélnek, ügyintézőnek nem kell folyamatosan nyomon követnie a kéményseprő-ipari szolgáltatásra vonatkozó jogszabályi változásokat, a kiállított Tanúsítványok érvényességi határidejét, ezt térítésmentesen megtesszük Ön helyett!

Érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén:

www.filantrop.org
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
6000 Kecskemét Ipar utca 2. - 76/322-321

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.