Ma 2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.

Boronka-melléke

TÁJÉKOZTATÁS

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ezúton tájékoztat minden érdeklődőt, hogy elkészítette a Natura 2000 hálózat részét képező

HUDD20044 jelű

Boronka-melléke

elnevezésű kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület

fenntartási tervének tervezetét.

Az egyeztetésre előkészített terv elérhető a DDNPI honlapján a természetvédelem /természetvédelmi tevékenységek/ Natura 2000 fenntartási tervek menüpont alatt:

https://ddnp.hu/fileman/Uploads/Natura2000/HUDD20044_egyezt.pdf A fenntartási terv készítésének célja, hogy a gazdálkodókkal és illetékes hatóságokkal lefolytatott egyeztetés eredményeit is beépítve a dokumentumba, megfelelő iránymutatást nyújtson az érintett területek természetvédelmi szempontból ideális kezelésére vonatkozóan. A fenntartási terv a Natura 2000 terület kezelésére vonatkozó javaslatokat, valamint ezek megvalósításának lehetséges eszközeit tartalmazza, kötelező földhasználati szabályokat nem állapít meg.

 Amennyiben a fenntartási terv tervezetével kapcsolatban észrevétellel, javaslattal kíván élni, kérjük juttassa el hozzánk véleményét írásban a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy postai úton a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság címére (7625, Pécs, Tettye tér 9.) 2021. szeptember 15-ig.

 mfp

 

Nyertes pályázatok

infoblokk kedv final CMYK ERFA

 

projekttabla1

 

 

 

 


Copyright © 2017. All Rights Reserved.