Lomtalanítás

Lomtalanítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tájékoztatjuk a kedves Lakosságot, hogy a KHG Nonprofit Kft. lomtalanítást fog végezni Kutas községben 2022.09.14-én (szerdán).

A KHG Nonprofit Kft. járműve az utcában történő egyszeri végig hajtással összegyűjti az ingatlan elé kihelyezett hulladékot. Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a fent megjelölt napon reggel 5 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé.

A lomtalanítás során, az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a rendszeresített gyűjtőedényben. Ezek pl. kidobásra szánt háztartási berendezések, feleslegessé vált bútorok, konyhai felszerelések, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök, stb.

Kérjük, hogy a lomtalanítási napon ne helyezzenek ki: elektronikai berendezéseket, vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat valamint ezek kiürült göngyölegét, építési hulladékot, zöldhulladékot, kommunális és szelektív hulladékot, valamint veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. növényvédő szerek, akkumulátor, olajos kannák, elemek, festékek)!

A lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállíttatása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.